Kontittajia Hyvinkään teollisuuspalveluille

Haemme kontittajia / pakkaajia työskentelemään teollisuuden raskaiden tavaroiden pariin Hyvinkäällä sijaitseviin toimipisteisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tulevat työtehtäväsi ovat pääasiassa lastaamiseen ja pakkaamiseen liittyviä, mutta myös muita yleisiä varastotehtäviä. 

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.00 ja 22.00 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta erilaisten trukkien käsittelystä
  • Halua oppia uutta ja kehittyä 
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Valmiutta tehdä monipuolisesti erilaisia logistiikan tehtäviä
  • Rautaista asennetta ja itsenäistä työotetta

Eduksesi katsomme kokemuksen hallinostureista ja erilaisista trukeista sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisesta työstä ja ymmärrystä erilaisten työkalujen käytöstä.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hyvinkää


Takaisin avoimiin työpaikkoihin