Haemme pitkäaikaista koneoperaattori työntekijää Vantaalle

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla Hakkilassa. Työ on 3-4 vuorotyö, joka vaihtelee vuoden aikana. Palkkauksessa noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimusta. Palkka neuvotellaan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tulet työskentelemään päivän aikana itsenäisesti monipuolisessa työtehtävässä, jossa tukenasi tiivis porukka. Tehtäväsi on työskennellä rotaatiovalu / kierresaumaputkioperaattorina. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja ymmärryksen huoltotöistä. Tulet pärjäämään kyseisessä tehtävässä, mikäli työkalut pysyvät käsissä ja olet valmis kehittämään jatkuvasti itseäsi. Sinun ei tarvitse huolehtia onnistumisesta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävääsi.

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hakkila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin