Haemme kesätyöntekijöitä varastotyöhön Vantaalle

Etsimme toimipisteisiimme reippaita työntekijöitä monipuolisiin varastotyötehtäviin Vantaalle. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi keräilyä, pakkaamista, lajittelua, trukinajoa tai muita yleisiä varaston työtehtäviä. Töistä on hyvä mahdollisuus jatkaa niin osa-aikaisena opiskelujen ohella kuin säännöllisemmissäkin töissä. 

Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa ja ajoittain viikonloppuisin. Palkka määräytyy eri asiakkuuksien käyttämien työehtosopimuksien mukaan. 

Työssä menestyäksesi toivomme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta. Eduksesi katsotaan logistiikka-alan tutkinto ja halu kehittyä. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva sekä oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta kokemuksestasi sekä mille ajanjaksolle etsit töitä.

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta
  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • Joustavuutta työaikojen suhteen

 

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten lähetä rohkeasti oma hakemuksesi jo tänään! 

Hae paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Vantaa


Takaisin avoimiin työpaikkoihin