Haemme varastotyöntekijöitä Vantaalle

Työtehtävät vaihtelevat keräämisestä pakkaamiseen. Varasto toimii vuorokauden ympäri, joten töitä tehdään kolmessa vuorossa aamu-, ilta- ja yövuorossa. Omalla halukkuudella pystyt vaikuttamaan vuoroihin, joissa työskentelet. Työpiste sijaitsee Vantaalla Voutilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Eduksesi on omata aiempaa kokemusta logistiikka-alalta. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva, työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • Tiimityöskentelytaidot
  • Erinomainen suomen kielen taito
  • #Asenneratkaisee

Tarjoamme hakijalle:

  • Koulutuksen työtehtävään
  • Mukavan työympäristön
  • Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

Kerrothan hakemuksessasi kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa, sekä mitkä vuorot sopivat juuri Sinulle (aamu, ilta, yö, viikonloput).

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Voutila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin