Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

DHL Supply Chain on maailman suurin sopimuslogistiikkapalveluiden tarjoaja. Toimimme yli 60 maassa ja 2600 logistiikkakeskuksessa ja terminaalissa. Keskeisiin toimitusketjuratkaisuihimme kuuluvat varastointipalvelut, muotilogistiikan ratkaisut, sisälogistiikka, kotimaan jakelu ja kansainväliset kuljetukset. Suomessa toimimme maanlaajuisesti keskeisimmillä elinkeinoelämän maantieteellisillä alueilla. Tavoitteenamme on olla alan laadukkain sekä asiakaskeskeisin palveluntarjoaja. Tuomme asiakkaidemme käyttöön globaalit alan parhaan toimintamallit, kehitysresurssit, sekä laatu ja turvallisuusohjelmat.

Töitä tarjotaan pääasiassa väh. 30h/vko n. 1-3 kuukaudeksi. Palkka määräytyy eriasiakkuuksien käyttämien työehtosopimuksen mukaan.

Töitä tehdään kahdessa eri pisteessä Vaasassa.

Odotamme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta ja tarkkaa työotetta. Aiempi kokemus alalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ja valmius uuden oppimiseen ratkaisevat valinnoissa. Olethan 18 vuotta täyttänyt. Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa ja ajoittain viikonloppuisin.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta kokemuksestasi sekä siitä, mikä sinua logistiikka-alassa kiinnostaa. Mainitsetko myös, mille ajankohdalle etsit töitä ja millä alueella pystyt työskentelemään.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten lähetä rohkeasti oma hakemuksesi jo tänään!

Haku päättyy 28.2.2019. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana.

Niko Niemistö
Rekrytointiassistentti

etunimi.sukunimi@transval

p. 040 487 0153

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin