Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsitkö kesätyöpaikkaa logistiikka-alalta?

Etsimme asiakkaallemme reippaita työntekijöitä monipuolisiin varasto- ja teollisuuslogistiikan työtehtäviin Toijalaan. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi keräilyä, pakkaamista, lajittelua, trukinajoa tai muita yleisiä varaston ja teollisuuslogistiikan ylläpitotehtäviä. Töistä on hyvät mahdollisuudet jatkaa niin osa-aikaisena opiskelujen ohessa kuin säännöllisemmissäkin töissä.

Töitä tarjotaan pääasiassa väh. 30h/vko n. 1-3 kuukaudeksi. Palkka määräytyy asiakkaan käyttämän työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta ja tarkkaa työotetta. Aiempi kokemus alalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ja valmius uuden oppimiseen ratkaisevat valinnoissa. Olethan 18 vuotta täyttänyt. Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa ja ajoittain viikonloppuisin.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta kokemuksestasi sekä siitä, mikä sinua logistiikka-alassa kiinnostaa. Mainitsetko myös, mille ajankohdalle etsit töitä ja millä alueella pystyt työskentelemään.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten lähetä rohkeasti oma hakemuksesi jo tänään!

Haku päättyy 30.4.2019.

Hakua hoitaa

Jaakko Leimio
Henkilöstökoordinaattori

040 719 3682

nimi.sukunimi@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin