Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme keräilijöitä Hyvinkäälle

Haemme nyt Hyvinkäällä sijaitsevalle asiakkaallemme keräilijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Hyvinkäällä, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, 6-14 ja 14-22.

Työ on pääasiassa kokoonpantavien sähkölaitteiden keräilyä. Keräily tapahtuu tabletin avulla ja kävellen. Työssä käytetään myös tukipyörätrukkia, joten trukinajotaito on eduksesi. Tulet kuitenkin pärjäämään työtehtävässä, mikäli olet asenteeltasi reipas, oma-aloitteinen sekä kykenet työskentelemään tiimityössä. Odotamme sinulta myös aitoa kiinnostusta logistiikka-alan töitä kohtaan, perustason IT-taitoja sekä halua oppia uusia asioita.

Työssä menestyminen edellyttää:
– 
Täysi-ikäisyyttä
– 
Suomen kielen taitoa 
– 
Itsenäistä työotetta
– 
Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

Työt alkavat sovitusti alkuvuoden aikana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 6.2.2020 mennessä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin