Haemme keikkatyöntekijöitä varastolle Tampereelle

Etsimme keikkatyöntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Etsimme henkilöitä raskaisiin keruutehtäviin sekä pakkaajiksi. Ilmoitathan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut! Koulutus tapahtuu arkisin 9-17 välillä ja kestää 3-5 päivää tehtävästä riippuen.

Työpiste sijaitsee Tampereen keskustasta n. 2km päässä, paikalle pääsee kulkemaan sujuvasti julkisilla. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Vuoroja tarjolla iltapainotteisesti arkipäivisin.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus varastotöistä lasketaan eduksi. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • #Asenneratkaisee
  • Hyvä suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • työhyvinvointisäätiön palvelut
  • laadukkaat työvaatteet
  • alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas asenne työntekoon ja tarttuminen uusiin haasteisiin.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi.

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään ”Hae tätä paikkaa”-linkin kautta!

Huomioithan että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

 

Joona Partanen
Rekrytointikoordinaattori

joona.partanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Tampere


Takaisin avoimiin työpaikkoihin