Oletko halukas ottamaan vastuuta pienestä tiimistä? Etsitkö aamupainotteista työtä?

Etsimme nyt hyllytyksen tiiminvetäjää Tammisaareen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työskentelet viitenä päivänä viikossa, alkaen aamuisin klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen klo 11–14 välillä. Palkkaus perustuu kaupan alan (myymälä) palkkataulukkoon ja tehtävään kuuluu myös vastuulisä.

Vastuuhenkilönä huolehdit pääasiassa siitä, että hyllytystiimi saa tuotteet hyllytettyä aikataulujen mukaisesti ja toimit asiakkaan lähimpänä yhteyshenkilönä. Osallistut myös itse hyllytykseen ja huolehdit, että hyllyttäjien tekemä työnjälki ja tehokkuus ovat asiakkaan toivomalla tasolla. Hyllytystiimimme huolehtii myymälän esillepanon houkuttelevuudesta sekä siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet suoraan hyllystä käydessään ostoksilla. 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: 

 • Motivaatio aamutyöhön
 • Elämäntilanne, joka mahdollistaa pidempiaikaisen sitoutumisen
 • Valmiutta ottaa roolia ja kantaa vastuuta pienestä tiimistä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Me tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja palkitsevan työn, jossa pääset näkemään työsi jäljen
 • Hyvät oppimismahdollisuudet ja vaihtelevan työskentely-ympäristön
 • Yhteisöllisen ja välittävän työyhteisön, jossa saat työsi tueksi ammattitaitoiset kollegat
 • Kaupan alan TES:n B1-tason mukaisen palkkauksen ja vastuulisän
 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

 

Eduksesi on aikaisempi työkokemus esimiesroolista kaupan alalta, esimerkiksi tiiminvetäjän tai osastovastaavan roolista. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kaupan alaa kohtaan ja halu kehittyä omassa työssään.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kaupan alalla.

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri Sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Tammisaari


Takaisin avoimiin työpaikkoihin