Oletko halukas ottamaan vastuuta pienestä tiimistä? Etsitkö aamupainotteista työtä?

Etsimme nyt hyllytyksen tiiminvetäjää Espoon Kauklahteen

Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien Espoon Kauklahdessa Työskentelet viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin alkaen klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen klo 10–12 välillä. Palkkaus perustuu kaupan alan (myymälä) palkkataulukkoon ja tehtävään kuuluu myös vastuulisä.

Vastuuhenkilönä huolehdit pääasiassa siitä, että hyllytystiimi saa tuotteet hyllytettyä aikataulujen mukaisesti ja toimit asiakkaan lähimpänä yhteyshenkilönä. Osallistut myös itse hyllytykseen ja huolehdit, että hyllyttäjien tekemän työn jälki ja tehokkuus ovat asiakkaan toivomalla tasolla. Hyllytystiimimme huolehtii myymälän esillepanon houkuttelevuudesta sekä siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet suoraan hyllystä käydessään ostoksilla. 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: 

  • Motivaatio aamutyöhön
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Suomen kielen taito

Eduksesi on aikaisempi työkokemus esimiesroolista kaupan alalta, esimerkiksi tiiminvetäjän tai osastovastaavan roolista. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kaupan alaa kohtaan ja halu kehittyä omassa työssään.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kaupan alalla.

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri Sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Lasse Paavilainen 

Rekrytointikoordinaattori

lasse.paavilainen@transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Espoo


Takaisin avoimiin työpaikkoihin