Haemme ajojärjestelijää Seinäjoelle

Työtehtävät koostuvat ajoreittien suunnittelusta ja ongelmatilanteiden ratkomisesta. Työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Töitä tehdään 3-vuorossa ja palkkaus on huolinta-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen.

Toivoisimme, että olet jo kerryttänyt kokemusta logistiikan parista ja ajojärjestelijänä toimimisesta.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • logistiikka-alan koulutustausta sekä aiempi työkokemus toimialalta ja vastaavista tehtävistä
  • hyvä paineensieto- ja päätöksentekokyky hektisessä työskentely-ympäristössä
  • hyvät tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot
  • hyvä suomen kielen taito

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät syyskuun loppuun. Hyvin työstään suoriutuneella on mahdollisuus jatkoon. Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Outi Inkinen

Rekrytointikoordinaattori

outi.inkinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Seinäjoki


Takaisin avoimiin työpaikkoihin