Ahkeria kalustekantajia pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaallemme kalustekantajia päkaupunkiseudun alueelle. Työsuhde on määräaikainen ja sopii hyvin esim opiskelijoille. Työtehtävät koostuvat erilaisten kalusteiden kannoista uudis- ja saneerausrakennustyömailla. Työt tapahtuvat klo 7.00-16.00 välillä. Työssä menestyminen vaatii erittäin hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja tarkkuutta.

 

Hakijoilta edellytämme:

– erittäin hyvää fyysistä kuntoa

– täysi-ikäisyyttä

– suomen kielen taitoa

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– hyvää asiakaspalvelu asennetta

– hyviä tiimitaitoja 

– reipasta asennetta ja otetta työhön

– joustavuutta ja luotettavuutta

 

Eduksi katsomme:

– aikaisempaa kokemusta muuttotöistä tai rakennustyömailla työskentelystä

– oman auton käyttöä

 

Työt alkavat huhtikuun aikana. Mikäli pidät fyysistä töistä ja ettei työpäivän päätteksi tarvitse lähteä salille, jätä hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan painiketta.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Titta Hynynen p. 040 757 1590

 

Titta Hynynen 

Asiakkuuspäällikkö

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu


Takaisin avoimiin työpaikkoihin