Haemme osa-aikaisia äänikeräilijöitä Sipooseen

Tulet työskentelemään asiakkaamme modernissa logistiikkakeskuksessa Sipoossa aivan Keravan välittömässä läheisyydessä.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäis- tai käyttötavaratuotteiden keräily ääniohjauksen avulla sekä rullakoille että lavoille. Työkoneena on käytössä keräilytrukki.

Sipoon logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Vuoroja on tarjolla aamuun (06-14), iltavuoroon (14-22) sekä yövuoroon (22-06). Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Huomioithan, että työhön perehdytys kestää 5 päivää (ma-pe) joten odotamme sinulta sitoutumista suorittamaan yhden perehdytysviikon joko aamuvuorossa 6-14 tai iltavuorossa 14-22. Töitä on tarjolla toistaiseksi.

Palkkaus tehtävässä on kaupan (varasto) pk-seudun mukainen vuorotyölisineen ja lisäksi tehtävässä on mahdollisuus suoritepalkkioihin.

Tehtävissä pärjäät erinomaisesti reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella. Odotamme huolellista ja tarkkaa työotetta sekä ripeää työtahtia. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työstä katsotaan eduksesi. Kokenut konkari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi!

 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Transval Akatemian koulutukset
  • työhyvinvointisäätiön palvelut
  • työterveyspalvelut
  • laadukkaat työvaatteet
  • alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

 

Topi Lehikoinen

Henkilöstökoordinaattori

topi.lehikoinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Sipoo


Takaisin avoimiin työpaikkoihin