Etsitkö aamutöitä? Kiinnostaako kaupan-ala? Haluatko käydä töissä opintojen, harrasteen tai toisen työn ohella?

Haemme osa-aikaisia aamuhyllyttäjiä päivittäistavarakauppaan Espoon Kauklahteen

Työvuorosi sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6.00 ja päättyen noin klo 12. Viikoittaisiin työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan. Toivomme kuitenkin, että pystyisit työskentelemään useampana päivänä viikossa.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa päivittäistavaratuotteiden hyllyttäminen. Työssäsi huolehdit myös myymälän esillepanon houkuttelevuudesta sekä siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet suoraan hyllystä käydessään ostoksilla. Hyllytyksessä edellytetään tarkkuutta, nopeaa työtahtia ja järjestelmällisyyttä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, meillä Transvalilla #asenneratkaisee ja saat työhösi kattavan perehdytyksen työympäristössä.

Parhaimmat edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Halu työskennellä ja kehittyä kaupan alalla
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen 
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Me tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja palkitsevan työn, jossa pääset näkemään työsi jäljen
  • Yhteisöllisen ja välittävän työyhteisön, jossa saat työsi tueksi ammattitaitoiset kollegat
  • Kaupan alan TES:n B1-tason mukaisen palkkauksen

Tarjoamme töitä pitkälle ajanjaksolle joustavasti tarpeidesi mukaan. 

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri Sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi


Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

 


Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin