Sisälogistiikan edelläkävijä

Sisälogistiikka - Transval sisälogistiikan Edelläkävijä

Johtavaa näkemystä sisälogistiikan tehostamiseen

Sisälogistiikka on noussut entistä tärkeämpään rooliin liiketoiminnan tehokkuuden parantamisessa. Transval on Suomen suurin sisälogistiikkayhtiö, jolla on pitkä kokemus toiminnan tehostamisesta ja erilaisten ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta logistiikka- ja teollisuuskohteissa.

Tuotamme asiakkaidemme sisälogistiikkaan merkittävää lisäarvoa – suoritepohjaisen hinnoittelun ja ainutlaatuisen Transval-mallin avulla. Kykenemme muuttamaan suuren osan asiakkaidemme sisälogistiikan kiinteistä kuluista muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamaan asiakkaillemme toiminnallista joustavuutta, parempaa laatua ja merkittäviä kustannussäästöjä. Haluamme kehittää jatkuvasti osaamistamme ja näkemystämme sisälogistiikan johtavana asiantuntijana Suomessa ja Pohjoismaissa.

Asiakaskuntamme koostuu kaupan, teollisuuden ja logistiikan erikokoisista toimijoista. Palvelemme heitä kattavasti varastojen, terminaalien ja teollisuuden materiaalivirtojen tehostamisessa. Lisäksi tarjoamme joustavaa henkilöresursointia henkilöstöpalveluiden avulla sekä sisälogistiikkaprosessien jatkuvaan parantamiseen keskittyviä konsultointipalveluja.

Arvomaailmamme kiteytyy sanaan rehti. Arvostamme suoraselkäisyyden ja jatkuvan toiminnan kehittämisen lisäksi keskinäistä arvostusta ja yhteistyötä sekä innovatiivisuutta. Näiden arvojen toteutuminen näkyy jokapäiväisessä työssämme. Meille jokainen hetki on mahdollisuus tehdä asiat hieman paremmin. Koska logistiikassa jokainen hetki merkitsee.

Lataa opas

Oppaamme esittelee konkreettisesti viisi keinoa, joiden avulla voit vaikuttaa sisälogistiikan tehokkuuteen sekä koko liiketoiminnan sujuvuuteen ja kilpailukykyyn.

Lataa opas

Kumppanuus

Transval kumppanuus & sisälogistiikka

Transval-malli maksimoi aina sisälogistiikan tehokkuuden

Kaikki palvelumme tukevat asiakkaan ydinliiketoimintaa ja tuotantoprosessia. Ulkoistamalla sisälogistiikan kokonaan tai osittain Transvalille asiakkaan sisälogistiikan prosessit ovat kokeneissa käsissä ja niitä kehitetään jatkuvasti.

Transval on Suomen suurin sisälogistiikka-alan toimija. Yli 20 vuoden kokemuksemme avulla pystymme näkemään kunkin yrityksen logistiset ongelmakohdat ja toteuttamaan niihin asiakasta parhaiten palvelevat räätälöidyt ratkaisut. Asiakaslähtöinen ja joustava toimintamallimme tarjoaa valmiudet sisälogistiikan tehokkuuden maksimointiin jokaisessa tilanteessa.

Asiakkaamme voivat joustavasti ulkoistaa Transvalille sisälogistisia prosessejaan tarpeen mukaan, alkaen kohdennetusta yhden toiminnon osaulkoistuksesta aina kattavaan kokonaisulkoistukseen asti. Liiketoiminnan ulkoistamisessa on aina kyse luottamuksesta. Transvalin toiminnan lähtökohtina ovat aina olleet asiakkaan etu, jatkuva toiminnan ja osaamisen kehittäminen sekä suoraselkäinen toiminta.

Transval tekee työt pääasiassa asiakkaan tiloissa, vastaa asiakkaan sisälogistiikan toimintojen kehittämisestä, toteutuksesta, koordinoi henkilökunnan ja kaluston määrän, organisoi ja johtaa työn vastaten toiminnan laadusta ja tehokkuudesta.

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten kumppanuus kanssamme voi nostaa yrityksenne logistisen toiminnan tehokkuuden uudelle tasolle.

Kai Kankaala

Kai Kankaala
myynti, sopimus- ja sisälogistiikkapalvelut
puh. 040 673 7993
etunimi.sukunimi@transval.fi

Kumppanuuden hyödyt ovat selkeitä ja mitattavia

 • Suoritepohjainen hinnoittelu
 • Kiinteät kustannukset muuttuviksi
  Joustava henkilöstöresursointi volyymin muuttuessa
 • Käytössä alan johtava osaaminen
 • Prosessin jatkuva kehittäminen
 • Logistiikkahenkilöstön parempi työtyytyväisyys ja koulutusmahdollisuudet
 • Optimoidut, tehokkuutta lisäävät työmenetelmät
  Tuote- tai toimintokohtaisesti kohdistettavat kulut
 • Kalustoon sitoutunut pääoma vapautuu
 • Volyymihyödyt pakkausten ja kaluston hankinnassa
 • Kustannussäästöt n. 10-30%