Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Turvallisuus-
ratkaisut

Etämonitorointi ja turvallisuusratkaisut tuovat tehokkuutta ja turvaa

Kiertotalousajattelu ja kestävä kulutus ovat tämän hetken vallitsevia ajattelutapoja. Tuotehävikki myymälässä voi olla vuodessa keskimäärin jopa kaksi prosenttia ja tuotekohtainen hävikki seitsemän prosenttia. Jos myymälän vuosittainen liikevaihto on 30 miljoonaa euroa, on tuotehävikin määrä 600 000 euroa vuosittain. Transvalin tytäryhtiö KV Turva parantaa asiakkaiden kestävän kulutuksen toimintatapoja pienentämällä hävikkiä ja takaa myös turvallisen asioimisympäristön hyödyntäen etämonitorointia ja turvamyyjiä.

Transval service turvallisuusratkaisut

Etämonitoroinnin avulla pureudutaan kaupassa tapahtuvan hävikin eri syihin. Hävikin määrään vaikuttaa moni asia: tuote voi esimerkiksi hävitä matkalla, pilaantua, tai joutua varastetuksi. Ulkoisessa hävikissä, eli varkauksissa ja tuotteiden rikkoutumisissa, etämonitorointi on turvallinen ja tehokas tapa puuttua erilaisiin tilanteisiin: hävikinhallinnan tehostamisen ansiosta asiakkaamme kosmetiikkahävikki tippui 90% vuositasolla.

Tuotteen logistiikkaketjusta pitää saada katkeamaton ja valvottu tapahtuma. Logistiikan hävikin monitoroinnissa kuljetuksen ja kaupan sisäinen logistiikka ovat valvonnan alla, kun taas sisäisen hävikin aiheuttaa henkilökunta joko päivittäisessä toiminnassa tai inventoimisessa. Asiakkaamme inventaarihävikki pieneni lähes 10% tehokkaan monitoroinnin avulla. Etämonitorointi mahdollistaa myös esimerkiksi kylmätuotteiden keräilyn myymälästä takaisin hyllyyn. Asiakkaamme säästää 900 euroa kuukaudessa pelkästään kylmätuotteiden takaisinkeruun avulla.

Kenelle palvelu sopii?

Palveluamme käyttävät esimerkiksi kauppaketjut, kauppiaat ja  elintarviketeollisuus. Palvelukokonaisuus sopii kaikille pienistä toimijoista suuriin. Kokoamme sopivan palvelupaketin kohteen liiketoiminnan ja ympäristön mukaan. 

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme siitä, miten toimintoja voidaan tehostaa nykyaikaisilla turvallisuusratkaisuilla.

TRANSVAL-A-merkkit-01__office

Joonas Berg
Turvallisuusratkaisut

Haluatko pysyä ajan
tasalla logistiikan
uusimmista virtauksista?
Tilaa uutiskirjeemme!

alkuun