Kuljetusratkaisut

Kerro meille kuljetustarpeesi, me etsimme siihen vastuullisen ja luotettavan ratkaisun! Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyt kuljetusratkaisut.

Hoidamme luotettavan ja vastuullisen kuljetuskumppaniverkostomme kautta täsmällisesti esimerkiksi suorat noudot ja toimitukset satamista varastoille, tehtaille tai vaikka kuljetukset varastoilta myymälöihin. Kuljetamme osa- tai kokokuormia, myös VAK-tuotteita ja lämpötilasäädeltyjä tuotteita. Luonnollisesti ratkaisumme sisältävät kuljetusvakuutukset.

Kuljetuskumppaniverkostoomme valitut kuljetusalan ammattilaiset ja yritykset ovat tarkan seulan läpikäyneitä kumppaneita, joihin luotamme 100 prosenttisesti. Oman talomme ajojärjestelijät ovat alansa huippuja. He varmistavat, että se mitä on sovittu, myös pidetään.

Olemme on sitoutuneet kaikessa toiminnassamme edistämään kestävää kehitystä. Yrityksemme sisäisten toimintamallien mukaisesti haluamme aktiivisesti kehittää ympäristöön sekä sosiaalisiin ja taloudellisiin asioihin liittyviä toimintojamme. Tämän mukaisesti edellytämme toimittajiemme noudattavan Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -aloitteen periaatteita. Tavoitteenamme on kannattavasti optimoida toimitusketjujemme kustannustehokkuus, toimivuus ja kestävä kehitys.

Kokoamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin optimaalisen palvelun ja ratkaisun. Pidetään materiaalit liikkeellä!

Tilaa kuljetukset nopeasti verkosta

Teimme kuljetuksen tilaamisen helpoksi ja jos olet sopimusasiakkaamme, niin voit ryhtyä käyttämään kuljetustilauslomaketta vaikka heti. Tarvitset vain sopimusnumeron ja pääset täyttämään kuljetuksen tiedot.

Tilaa kuljetus

 

Asiakkaamme: Kaipaatko apua ja asiakaspalvelumme tukea? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
(avoinna ma-pe klo 8-16)

 

Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten voimme ratkaista ja palvella yrityksesi kuljetustarpeita.

Pekka Koskinen
Kuljetusratkaisut
etunimi.sukunimi@transval.fi

Ota yhteyttä meihin.

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään logistiikka-alalla? Katso avoimet paikkamme täältä!