Transval – Täynnä mahdollisuuksia.

Transval työyhteisönä

Osa-aikatyö? Kesätyö? Työharjoittelu tai lopputyö?

Kiinnostaako logistiikan maailma sinua? Opiskelijoille ja uransa alkutaipaleella oleville nuorille tarjoamme erinomaiset eväät alalle pääsyyn. Joka vuosi palkkaamme huomattavan määrän kesätyöntekijöitä. Ja jos etsit osa-aikatyötä, harjoittelupaikkaa tai mietit lopputyöaihetta logistiikan saralla, ole yhteyksissä meihin.

Mikä sopii sinulle parhaiten? Meillä on tarjolla osa-aikaisia, kausiluonteisia, määräaikaisia ja vakinaisia tehtäviä, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin ja mahdollistavat opiskelun ja työssäkäynnin luontevan yhdistämisen. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta, hyödyntää käytännön kokemusta opintojen osana ja kehittää osaamistasi – ja sitä kautta avata uusia vaihtoehtoja omalle työurallesi dynaamisella ja kiinnostavalla alalla.

Asenne ratkaisee

Emme edellytä aiempaa kokemusta alasta. Mikäli olet reipas ja omaat rehdin asenteen, niin olet tervetullut mukaan joukkoomme. Tarvittaessa koulutamme sinut työhösi.

Työtehtävämme liittyvät aina jollain tavalla asiakkaidemme sisälogistiikan eri osa-alueisiin terminaaleissa, varastoissa tai tuotannon prosesseissa. Tehostamme asiakkaan logistista prosessia ja kehitämme sitä jatkuvasti mm. Lean Six Sigman avulla sekä hyödyntämällä muita alan keskeisiä menetelmiä. Meillä pääset alan johtavan näkemyksen ääreen ja saat arvokasta kokemusta monipuolisesti.

Kuulostaako hyvältä? Tervetuloa Transvalin reiluun ja rehtiin meininkiin!

Hae kesätöihin
Harjoittelupaikat
Opinnäytetyöt

TRANSVAL AKATEMIA – OPISKELE TYÖN OHESSA

Transval tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa logistiikan huippuosaajaksi. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan – riippumatta siitä, millainen aiempi koulutustaustasi on.

Tuemme opiskelua työn ohessa ja kannustamme uusien taitojen haltuun ottamiseen. Olennaista on oma halu kehittyä ja oppia uutta. Oma koulutusyksikkömme –  Transval Akatemia –  tarjoaa koulutusmahdollisuuksia niin vasta alalle tulleelle kuin jo esimiesasemassa olevallekin. Työn ohella voit suorittaa logistiikan ja varastoalan perustutkinnot tai osallistua erikoiskoulutuksiin.