Harjoittelupaikat

Avoimet työpaikat

Haluatko näköalapaikan tulevaisuuden uralle?

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Miltä kuulostaisi työharjoittelu Suomen suurimmassa sisälogistiikkakonsernissa? Teemme aktiivista yhteistyötä logistiikka-alalle kouluttavien oppilaitosten kanssa ja pystymme tarjoamaan harjoittelupaikkoja oppimishaluisille ja hyvän asenteen omaaville, 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille.

Transvalin harjoittelijana pääset suoraan logistiikka-alan näköalapaikalle ja työskentelet monipuolisissa tehtävissä varastoissa, terminaaleissa tai tehdaslogistiikan parissa. Harjoittelupaikat sijaitsevat toimipisteissämme – pääosa paikoista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

SAAT HYVÄÄ KOKEMUSTA JA MAHDOLLISUUKSIA

Vaalimme työntekijöidemme parissa moniosaajuutta. Pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia tehdä töitä useissa eri työpisteissä, useilla eri työvälineillä sekä järjestelmillä. Transval-harjoittelijana saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden jatkaa kesätöissä tai osa-aikatöissä opiskelun ohessa. Ja valmistuttuasi sinulla on hyvät mahdollisuudet saada vakinainen työpaikka meiltä.

UUTTA OPPIA TRANSVAL AKATEMIASTA

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Olemme alamme edelläkävijöitä ja koulutamme Transval Akatemiassa jatkuvasti työntekijöitä perustyökorteista aina vaativampiin Lean-koulutuksiin. Yrityksessämme elää vahva Transval-henki, joka luo yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä tukee työntekijöiden kehittymistä. Matala organisaatio ja työntekijälähtöinen kulttuuri takaavat sen, että kaikki pääsevät vaikuttamaan.

Ota meihin yhteyttä kun harjoittelupaikka on sinulle ajankohtainen. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja mitä tavoitteita sinulla on harjoittelulle. Kerrothan myös, mille ajanjaksolle haet harjoittelupaikkaa. Harjoittelupaikkaa tulee hakea vähintään kuukautta ennen harjoittelun alkua. Keväällä harjoittelupaikkoja on tarjolla enemmän. Harjoittelun jälkeen on mahdollista myös hakeutua Transvalille kesätöihin.

Hae harjoitteluun pääkaupunkiseudulle tästä

 

Hae harjoitteluun Varsinais-Suomeen tästä

 

Hae harjoitteluun Pirkanmaalle tästä

 

Hae harjoitteluun Päijät-Hämeeseen tästä

 

Hae harjoitteluun Pohjanmaalle tästä