Transval työyhteisönä

Transval työyhteisönä

Suomen ykköstyöpaikka logistiikan ammattilaisille

Onko logistiikka sinun lajisi? Haluatko pitää huolta siitä, että asiakkaan tavara on oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Haluatko tehdä työtä hyvässä porukassa? Tervetuloa Transvalin reiluun ja rehtiin meininkiin, jossa jokainen osaajamme rakentaa joka hetki parasta logistiikkapalvelua asiakkaillemme.

Palvelumme keskittyvät sisälogistiikkaan ja myymäläpalveluihin, joten tarjoamamme työtehtävät liittyvät aina jollain tavalla asiakkaidemme logistiikan eri osa-alueisiin terminaaleissa, varastoissa, myymälöissä ja tuotannon prosesseissa

Tarjoamme kehittyvälle tekijälle mielenkiintoiset ja vaihtelevat uramahdollisuudet, mukaan lukien työnkierto eri tehtävissä ja toimipaikoissa, kattavat koulutusmahdollisuudet ja palkitsevan palkkausjärjestelmän.

Olemme valmiita auttamaan sinua työnhaussasi ja tarvittaessa kouluttamaan sinut työtehtävien tasalle – olit sitten työurasi alkuvaiheissa tai jo laajemmin työkokemusta omaava hakija. Meillä #asenneratkaisee. Mikäli olet reipas ja omaat rehdin asenteen, niin olet tervetullut mukaan joukkoomme helpottamaan asiakkaidemme arkea. 

Tarjoamme osa-aikaisia, kausiluonteisia, määräaikaisia ja vakinaisia tehtäviä, jotka sopivat joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja sitä kautta avata uusia vaihtoehtoja omalle työurallesi kiinnostavalla alalla.

Panostamme henkilöstöömme hyvällä esimiestyöllä, koulutuksella sekä yrityksen toimintatapoja jatkuvasti kehittämällä. Me työnantajana huolehdimme aina työnantajavelvoitteistamme ja alan toimintaperiaatteiden noudattamisesta. Haluamme kehittyä jatkuvasti ja pitää henkilöstöstämme hyvää huolta.

Kiinnostuitko? Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä. 

 

Voit myös katsella työntekijöidemme haastatteluja meidän YouTube-kanavalla.