Peri Suomi LTD

PERI Suomi Ltd Oy on perustettu vuonna 1993, ja se on kokonaan saksalaisen PERI GmbH:n omistama tytäryhtiö. Yhtiö vuokraa ja myy emoyhtiön valmistamia betonimuotti-, tuenta- ja telinejärjestelmiä sekä näihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita.

Lisäarvopalveluita yritys tuottaa mm. esikasaamalla työmaille meneviä betonimuotteja omissa tiloissaan. Yhtiö tarjoaa kattavan myyntiorganisaation sekä suunnittelun, jotka yhdessä rakennustyömaan pääurakoitsijan sekä betonimuottiurakoitsijan kanssa pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen toteutuksen työmaakohteissa.

Hyvinkään varastotiloissa asiakkailta palautuneet betonivalumuotit puhdistetaan, tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Palautuskäsittelyn jälkeen tuotteet varastoidaan seuraavaa käyttöä varten. Toimituspäässä kerätään ja lastataan listojen mukainen kalusto.

Myynnin kasvun myötä työ lisääntyy ja henkilökunnan määrää on ollut tarpeen kasvattaa. Kumppaniksi valittiin Transval.

”Olemme olleet tyytyväisiä Transvalin toimintaan, ennen kaikkea rekrytoituihin työntekijöihin. Transvalin yhteyshenkilöt ymmärtävät tarpeitamme. Myös lupaukset ja toimitusajat pitävät, joten yhteistyötä on laajennettu pyöräkuormaajakaluston hankintaan ja erilaisiin projektiluonteisiin urakointihankkeisiin.” -Antti Suominen, Logistiikkapäällikkö, PERI Suomi Ltd Oy

PERI Suomen referenssikohteita ovat mm. useat Länsimetron metroasemat ja Kehäradan juna-asemat, Helsingin Musiikkitalo, Viihdekeskus Flamingo, Uusi Lastensairaala ja Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Inarissa. Maailmalla PERI on suunnitellut ja toimittanut muotit mm. Panaman kanavan laajennusprojektiin, Moskovan Evolution Toweriin ja 412 m korkeaan Al Hamra Toweriin Kuwaitissa.

www.perisuomi.fi

Peri Suomi