Paulig luottaa sisälogistiikassa Transvalin ammattitaitoon

”Aloitimme yhteistyön Transvalin kanssa vuoden 2014 lopussa. Kumppanuutemme parantaa kykyämme reagoida volyymivaihteluihin. Yhteisenä tavoitteenamme on varastotoiminnan tehokkuuden parantaminen”, toteaa Pauligin logistiikkakoordinaattori Kalle Saarimaa.

Pauligin ja Transvalin sopimus kattaa Pauligin Helsingin valmistuote- ja pakkausmateriaalivaraston operatiiviset toiminnot.

Paulig-konsernin Kahvidivisioona on Suomessa ja Baltiassa markkinajohtaja ja Venäjällä toiseksi suurin paahdetun kahvin toimittaja. Vuonna 2009 avatussa Vuosaaren paahtimossa valmistuu vuodessa noin 100 miljoonaa kahvipakettia eli noin 45 miljoonaa kiloa kahvia. Paulig tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan niin vähittäiskaupalle, HoReCa-sektorille kuin työpaikoillekin.

www.paulig.fi www.pauliggroup.com

Paulig-konserni on vuonna 1876 perustettu kansainvälinen elintarvikealan perheyritys, jonka päätoimialoja ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food.  Paulig-konserni tunnetaan vahvoista brändeistään kuten Paulig, Santa Maria ja Risenta.