Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Alfa Laval

Transval vastaa Alfa Lavalin meripakkaamisesta

Transval on vastannut Alfa Laval Vantaa Oy:n meripakkaamisesta jo kahden vuoden ajan. Konseptin luomisen liikkeellepanijana oli Alfa Lavalin Vantaan tehtaan tarve vapauttaa toimitiloja valmistustoimintaan ja tahto keskittyä omaan ydinosaamisalueeseensa.

 

alfa_laval

”Transval on osoittanut yhteistyössämme tarvittavaa joustavuutta ja olemme voineet luottaa sovittujen asioiden pitävän tilanteessa kuin tilanteessa.” – Mika Moilanen, Procurement Manager, Alfa Laval Vantaa Oy

Mallissa Transval noutaa valmiit lämmönvaihtimet Alfa Lavalin tehtaalta, liittää lähetykseen mukaan tarvittavat asennusosat ja asiakirjat. Transval pakkaa tuotteet asiakkaan vaatimusten mukaisiin pakkauksiin ja tilaa tarvittavat jatkokuljetukset. Jatkuva reaaliaikainen yhteydenpito takaa Alfa Lavalille oikean tiedon pakkaamisen tilasta sekä tuotteidensa toimitustilanteesta. Tiivistettynä, Alva Laval valmistaa korkealuokkaiset tuotteensa ja sen jälkeen Transval huolehtii niiden asianmukaisesta toimituksesta aina asiakkaan ajoneuvon lavalle asti.

Laitteiden suuri koko asettaa erityisiä vaatimuksia käsittelylle. Laitteen mitat ovat tyypillisesti pituus 12 m leveys 2,5 m ja korkeus 1,5 m. Näiden käsittelyssä ja pakkaamisessa Transvalin osaaminen on parhaimmillaan.

Tuotteiden pakkaus perustuu yksikköhintoihin, jolloin Alfa Laval tietää aina tarkalleen tuotteidensa pakkauskustannukset.

alfa_laval_logo

Alfa Laval Vantaa valmistaa laajan valikoiman höyrystimiä, lauhduttimia ja nestejäähdyttimiä monenlaisine vaihtoehtoineen ja sovelluksineen. Yli puolet tuotannosta menee vientiin. Tuotteita käytetään hyvinkin vaativissa kohteissa, mm. teollisuuden prosesseissa, voimalaitoksissa, lihan- ja kalanjalostusteollisuudessa, muissa elintarviketehtaissa, panimoissa, meijereissä, laivoissa, toimistotiloissa ja liikerakennuksissa, tutkimuskeskuksissa, jääradoilla jne.

www.alfalaval.com

Alfa Laval tarjoaa myös räätälöityjä tuotteita asiakkaiden erikoistarpeisiin kaupallisen ja teollisen kylmän kohteissa. Kansainvälinen ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti kattaa koko liiketoimintaketjun valmistuksesta ja suunnittelusta aina lähetystoimintoihin. Lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää sijaitseva Vantaan tehdas on Suomen Alfa Lavalin teollisen jäähdytyksen ja kaupallisen kylmän osaamiskeskus, jonka yhteydessä on myös tutkimuslaboratorio.

Tutustu myös

Haluatko pysyä ajan
tasalla logistiikan
uusimmista virtauksista?
Tilaa uutiskirjeemme!

alkuun