Siirry sisältöön
Olemme emoyhtiömme Posti Groupin kanssa kuljetusmessuilla Jyväskylässä 25.–27.5.

Jyväskylässä järjestettävä Kuljetus 2023 -tapahtuma kokoaa yhteen kuljetus- ja logistiikka-alan toimijat verkostoitumaan sekä tutustumaan alan uutuuksiin ja trendeihin. Olemme mukana tapahtumassa yhdessä emoyhtiömme Postin osastolla.

Kuljetusalan ykköstapahtuma Kuljetus 2023-messut järjestetään neljän vuoden tauon jälkeen 25.-27.5.2023 Paviljongissa, Jyväskylässä. Kuljetus 2023 -suurtapahtuma tarjoaa ennätyslaajan läpileikkauksen kuljetusalaan. Messuilla pääsee tutustumaan kuljetusalan uutuuksiin ja trendeihin sekä parhaisiin ratkaisuihin. Kuljetus 2023 -tapahtuma on tärkeä kohtaamispaikka kuljetus- ja logistiikka-alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille. Tarjontaa löytyy maantiekuljetusten yrittäjille ja kuljettajille, logistiikasta, huolinnasta, varastoinnista vastaaville sekä myös julkiselle sektorille. 

Tapahtumalavalla Postin Noomi Jägerhorn pitää puheenvuoron ”Kuorma-autoliikenteen sähköistyminen – kuinka nopeasti ja millä edellytyksillä?” sekä osallistuu paneelikeskusteluun ”Vihreän siirtymän ja kuljetusalan tulevaisuuden näkymät”. Tapahtumassa on esillä Postin uusin ja vihrein kuljetuskalusto.

Emoyhtiömme Postin kanssa tarjoamme kaikki logistiikan arvoketjun palvelut kätevästi saman katon alta

Tule juttelemaan logistiikan ratkaisuista kanssamme, Transvalilta tapahtumassa mukana Timo Mäkinen, Juha Euranto ja Teemu Sinkko.

Tapaamisiin Jyväskylässä! 

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ennakkoon ilmoittautuneille:

Tapahtumaan rekisteröityminen Jyväskylän Paviljongin verkkosivulla

 

alkuunalkuun