Siirry sisältöön
Oikeat pakkausratkaisut vähentävät yrityksen kokonaiskuluja

Tehokas ja oikein suunniteltu pakkaaminen tukee logistiikkaketjua tuotannosta asiakkaalle saakka. Laadukas pakkaus parantaa lastaus- ja pakkaustehokkuutta, turvallisuutta ja vähentää ympäristökuormitusta. Kun kehitämme pakkausratkaisut yrityksesi tarpeisiin, autamme myös vähentämään kokonaiskuluja. 

 

Puu- ja vaneripakkauksia vaativaan teollisuuspakkaamiseen Suomen johtavalta teollisuuspakkausten valmistajalta

Olemme Suomen johtava teollisuuden pakkausratkaisujen toimittaja. Valmistamme teollisuuden tarpeisiin puu- ja vaneripakkauksia, joiden koot vaihtelevat kenkälaatikosta merikonttiin. Sarjat vaihtelevat yhdestä useampaan sataan, asiakkaan tarpeen mukaan. Vuositasolla valmistamme kymmeniä tuhansia pakkauksia. 

 ”Pakkaus on merkittävä tuote sen suhteen, että tavara pääsee ehjänä perille. Logistiikka-alalla on nähty, että tavara voi saada monenlaista käsittelyä matkan aikana”, operatiivinen päällikkömme Ville Hakkarainen kertoo. 

Asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöidyt ratkaisut ja toimintamallit 

 

Pakkauksissa vaihtelevat paitsi koko, myös toiminnallisuus ja suojaustarve. Löydämme ja kehitämme yrityksesi tarpeisiin sopivia ratkaisuja, liittyy tarpeesi sitten turvallisuuteen, kustannuksiin tai esimerkiksi uudelleenlähetettävyyteen. Ratkaisumme tavoitteena on vähentää koko logistiikkaketjun kokonaiskustannuksia, turvallisuudesta tinkimättä. 

Näin olemme auttaneet pakkausasiakkaitamme 

Kustannussäästöjä

Loimme yhdelle vientialan asiakkaistamme uuden lavaratkaisun, jonka avulla ennen kolmeen rekkaan lastatut tuotteet mahtuvat nyt kahteen. Näin saimme aikaiseksi merkittäviä rahtisäästöjä.  


Kestävyyttä ja optimoitua tilankäyttöä

Elektroniikkateollisuuden asiakkaallemme paransimme tuotteiden pinottavuutta niin, että yhden sijaan tuotteita saa pinoon kaksi tai jopa kolme. Samalla vähensimme hajoamisia, kun aiemmin korkea ja kiikkerä pakkaus kaatui usein kuljetusketjussa. 

Tehokkuutta työaikaan

Avullamme voit myös poistaa pullonkauloja pakkaamosta. Olemme auttaneet asiakkaitamme nopeuttamaan pakkaamiseen kuluvaa aikaa: ratkaisuillamme olemme kyenneet vähentämään pakkaamiseen kuluvaa työaikaa jopa 50 %. Tämä on merkinnyt asiakkaillemme jopa 4000 miestyötunnin säästöä

Neuvonta osana palvelukokonaisuuttamme 

Emme tarjoa pelkkiä pakkauksia, vaan myös osaamista. Tänä päivänä säännökset maailmalla muuttuvat vilkasta vauhtia, ja autamme yritystäsi navigoimaan niiden parissa.  
 
Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä toimitusvarmuudesta ja nopeasta reagoinnista poikkeustilanteissa. Paras palaute on kuitenkin se, että saamme jatkaa yhteistyötämme. Olemme kulkeneet rinta rinnan usean asiakkaamme kanssa jopa kymmeniä vuosia. 

Tiesitkö tämän Transvalin pakkausratkaisuista?

•    Suurimmat pakkauksemme ovat jopa 40 ft merikonttia suurempia. 
•    Kallein yksittäinen pakattava tuotteemme on ollut yli 500 000 euroa.
•    Ostamme vuodessa noin 135 täysperärekallista sahatavaraa ja noin tuhat kuutiota levytavaraa. 
•    Käytämme vuodessa noin 15 miljoonaa naulaa. 

 Transval service pakkauspalvelut

Lue lisää teollisuuspakkaamisesta:
 
 
 
 
 

Jutellaanko kuinka voisimme kehittää yrityksesi pakkaustoimintoja? Ota yhteyttä myynti@transval.fi 

 

alkuunalkuun