Siirry sisältöön
Myymälälogistiikan avulla tuottavuusloikka kaupan alalle

Huolehdimme puolestasi kaupan materiaalivirtojen hallinnan 

Vastaamme myymälöiden päivittäisiin haasteisiin. Kattavat myymälälogistiikan palvelumme varmistavat, että kaupan arki sujuu ja asiakkaasi on tyytyväinen. Autamme tehostamaan kaupan päivittäistä toimintaa ja lisäämään myyntiä varmistamalla oikea-aikaisen hyllysaatavuuden. 

Volyymiperusteiset ja joustavat palvelut tehostavat myyntiä

•    Joustavat hyllytys- ja keräilypalvelumme perustuvat myynnin volyymivaihteluiden hallintaan. Tuloksena on parempi tehokkuus, keskiostoksen kasvu, henkilöstön optimoinnin helpottuminen ja tehokkaampi hävikinhallinta. Siististi hyllytetyt tuotteet tehostavat myös verkkokaupan keräilyä

.•    Henkilöstön nopea saatavuus ja tehokas optimointi tuovat lisää joustavuutta kausivaihteluissa. Samalla oma henkilöstösi voi panostaa enemmän asiakaspalveluun sekä kampanja- ja esillepanosuunnitteluun. Hyllytyksen yhteydessä meiltä joustavasti lisäresursseja vaihteleviin tarpeisiin kuten sesonkeihin ja inventaarioihin.

•    Tuotteiden varastointi myymälän yhteydessä ja runsasliikkeisissä varastotiloissa voi olla ahdasta ja materiaali arjen tiellä. Tuotteet kannattaakin pitää ulkopuolisessa varastossa, josta materiaali toimitetaan oikea-aikaisesti oikeaan hyllypaikkaan myymälässä. Tutustu myös monipuolisiin varastointipalveluihimme!

Olemme logistiikkakumppanisi kaupan arjessa ja voit itse keskittyä liikkeenjohtoon

Tehostamme toimintaa ja huolehdimme puolestasi koko logistiikan suunnittelun, koordinoinnin sekä huolehdimme tuotteet kuormasta aina hyllypaikoille saakka. 

”Kun verkkokaupan keräilyä ja kuljetuksia hoitavat alan asiantuntijat, minun ei tarvitse käyttää omaa johtamisenergiaani siihen, että miettisin, miten esimerkiksi työvuorolistat, erilaiset sijaistukset ja loma-ajan järjestelyt hoituvat. Myös osastopäällikkö saa järjestelyn myötä keskittyä niihin tehtäviin, joilla parannetaan myymäläasiakkaan palvelukokemusta, kasvatetaan keskiostosta sekä katettamme. Näitä tehtäviä ovat esimerkiksi uutuustuotteiden etsintä, valikoiman hallintaan liittyvät päätökset sekä erilaiset kampanjat”, kauppiasasiakkaamme kertoo.

Logistiikkaedelläkävijyyttä jo vuodesta 1994

Tiesitkö tämän Transvalista? Olemme ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Olemme yli 600:n Suomessa toimivan alansa johtavan ja suuren yrityksen logistiikkakumppani.

Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut, rakennuslogistiikan kattavat palvelut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tiesitkö, että palvelemme jo lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen?

Vuosikymmenten sisälogistiikan osaaminen nyt kaupan alan käyttöön  - tule siis mukaan tekemään myymälälogistiikan tuottavuusloikkaa kanssamme!

"Olemme rakentaneet tuottavuusloikkaa sisälogistiikan osaamisellamme ja saaneet hyötyjä materiaalivirtojen optimoinnilla, materiaalilogistiikan tehostamisella sekä toimintojen jatkuvalla parantamisella. Tarjoamme tämän osaamisemme nyt myymälälogistiikkaan, sillä uskomme, että tehokas myymälälogistiikka parantaa kaupan alan tuottavaa työtä ja johtaa kustannussäästöihin. Otetaan yhdessä kaupan alan tuottavuusloikka", kannustaa Samuli Iivonen, Myymälälogistiikan vetäjä.

Haluatko joustoa ja tehokkuutta kauppasi arkeen myymälälogistiikan vahvan kumppanin kanssa? Tutustu lisää ja ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva palvelukokonaisuus!

Samuli Iivonen, Myymälälogistiikka

Samuli.Iivonen@transval.fi  puh. 040 157 9879

 

 

alkuunalkuun