Siirry sisältöön
Tervetuloa Pohjanmaan Teollisuus -messuille, teemana kestävä kehitys!

Tervetuloa messuille keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan, miten logistiikan ulkoistamisella voit tehostaa yrityksesi toimintaa ja saavuttaa jopa 10 - 30 % kustannussäästöt!

Tämä syksy on ollut vilkas meille Transvalilla tapahtumien osalta. On ollut ilo tavata livenä ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Lämmin kiitos kaikille osastollamme vierailleille Logistiikka-messuilla 14.-15.9. ja Alihankinta-messuilla 27.-29.9. Tampereella sekä FinnBuild-messuilla Helsingissä 4.-6.10. Kiertuekalenterissamme on tänä vuonna vielä Pohjanmaan Teollisuusmessut 23.-24.11.2022 Vaasan Mustasaaressa Botnia-hallissa. Tavataanhan siellä!

 

POHJANMAAN TEOLLISUUS 23.-24.11.2022 VAASASSA - TEEMANA KESTÄVÄ KEHITYS

Tule käymään Pohjanmaan Teollisuusmessuille osastollemme A406! Kaksipäiväisen tapahtuman teemana on kestävä kehitys. Yhtenä tuoreimpana esimerkkinämme onkin keväällä avattu Sipoon varastomme, jossa vastuullisuusnäkökulma on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Sipoon varastoa voidaankin pitää yhtenä vastuullisen varastoinnin lippulaivana. Tervetuloa juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja pohtimaan logistiikkaratkaisuja, joilla voit tehostaa yrityksesi liiketoimintaa kestävä kehitys huomioiden. Kannattaa myös tutustua kätevään tsekkauslistaamme: Miten valitset vastuullisen logistiikkakumppanin.

TULE MYÖS TIETOISKULAVALLE!

Keskiviikkona klo 14.00 kerromme tietoiskulavalla, miten logistiikan ulkoistamisella voit saavuttaa tehokkuutta, kustannussäästöjä ja joustoja! Kuulet myös tuoreet vastuullisuuskuulumiset meiltä ja emoyhtiöltämme Posti Groupilta. Torstaina klo 13.30 tietoiskulavalla kerromme tarjoamistamme työmahdollisuuksista logistiikan ammattilaisille ja alan uusille tulokkaille, avoimia työpaikkojamme on ympäri Suomea!

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmainen kävijärekisteröityminen:

Pohjanmaan Teollisuus - Etusivu »PT22_olemmemukana-v2

Tavataan Vaasassa!

Tutustu myös artikkelikokonaisuuksiimme  "Tehostaminen ja kustannussäästöt" ja jos et malta odottaa messuja, ota toki yhteyttä meihin jo tänään!

Tiesitkö tämän Transvalista?

Olemme ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Asiakkainamme on yli 600 suurta, alansa johtavaa yritystä eri toimialoilta ympäri Suomen. Logistiikan ulkoistamisella asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat ja kehittävät liiketoimintaansa kanssamme. Lue täältä miten autamme asiakkaitamme.

alkuunalkuun