Siirry sisältöön
Konkari pääsi kouluttautumalla takaisin töihin

Jarilta loppuivat ahtaajan työt 56-vuotiaana. Puolen vuoden lyhytkoulutus auttoi takaisin työpaikkaan kiinni. Logistiikan perustutkintokoulutuksen käyminen kannatti, sillä työssäoppimispaikka aukesi Transvalista. 

Hyvä työntekijä tunnistettiin, ja mies sai heti jäädä töihin. Nykyään Jari vastaanottaa, varastoi, pakkaa ja lähettää tavaraa Transvalissa. 

Logistiikan parista löytyy hyvin erilaisia työtehtäviä. Joissain työtehtävissä vaaditaan koulutusta ja osa tehtävistä sopii alalle vasta siirtyville. Työpaikalla annetaan tehtävään perehdytys ja opastus. Siksi alalta löytyy paikka monenlaisista taustoista tuleville ihmisille. 

"Uudessa työntekijässä tärkeintä on, että häneltä löytyy oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan. Sama pätee, oli sitten kysymys nuoresta tai kokeneemmasta työnhakijasta. Ihmiselle on helppo opettaa tarvittavia taitoja, kun taas asenteen ja motivaation muokkaus vaatii huomattavasti enemmän", Transvalin viestinnästä kerrotaan. 

Työyhteisön diversiteettiä pidetään Transvalissa rikkautena. On tärkeää, että henkilökunnasta löytyy myös erilaisella osaamisella varustettuja ihmisiä.

Lue Jarin tarina Satakunnan Viikko-lehdestä.

Kiinnostaisiko työt trukin puikoissa tai muut logistiikan hommat? Katso kaikki avoimet paikkamme täältä!

alkuunalkuun