Siirry sisältöön
Kiertotalous näkyy myös lahjoituksina

 

Kiertotalous näkyy myös lahjoituksina – varastoistamme toimitetaan poistuvia tuotteita lahjoituksena tarvitsijoille, ja samalla tehdään tilaa uusille tuotteille

Olemme reilun vuoden ajan tarjonneet kaikille asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet tuotteidensa varastoinnin meidän käsiimme, maksuttoman palvelun ”Hävikistä hyväntekeväisyyteen”. Keräämme ilman maksua asiakkaidemme valitsemat tuotteet varastoillamme, ja kuljetamme ne ilman maksua valituille ja validoiduille hyväntekeväisyysyhdistyksille Suomessa, poikkeustapauksissa myös ulkomaille.

Yhteisinä näkökulminamme asiakkaidemme kanssa ovat eettisyys, ympäristö, kiertotalous ja kustannussäästöt, toteaa Transvalin laatupäällikkö Katja Vuorenheimo.

Eettisyys, ympäristö ja kustannukset kohtaavat kiertotalouden

Vastuullisena toimijana haluamme kantaa kortemme kekoon auttaaksemme niitä, jotka apua tarvitsevat ja kannustamme tähän myös yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa edistämme lahjoituksilla kiertotaloutta ja vähennämme jätteiksi päätyvän hävikin määrää.

Samalla säästämme yhdessä jätteiden käsittelystä aiheutuvia kustannuksia.

Mitä voi lahjoittaa?

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa lahjoittaneet esimerkiksi uusia urheiluvaatteita ja elintarvikkeita, pääsiäismunia vähävaraisille lapsiperheille Suomessa, eläintenruokaa eläinsuojeluyhdistyksille ja kolme rekka-autollista haavanhoitotuotteita niitä kipeästi tarvitseville.

Lahjoitettavia tuotteita voivat ovat käyttökelpoiset verkkokauppapalautukset, menneen sesongin sesonkituotteet. Tuotteet, joiden käyttöpäivämäärä lähestyy loppuaan, tuotteiden loppuerät, näytevarastotuotteet tai tuotteet, joiden pakkausilme on vanhentunut tai vaurioitunut esimerkiksi kuljetuksen yhteydessä.

Valitsemme vastaanottavan hyväntekeväisyysjärjestön/-tahon yhdessä asiakkaamme kanssa.

Kanna kortesi kekoon ja ota osaa – tehdään yhdessä  maailmasta pikkasen parempi paikka olla ja elää.

Lue lisää verkkosivuiltamme. Voit olla yhteydessä Katjaan, jos yhtiösi haluaa tehdä lahjoituksen (ja olet meidän asiakkaamme). Katjan yhteystiedot ovat myös verkkosivuillamme. Jos et ole vielä luottanut tuotteidesi varastointia meidän käsiimme, tutustu, mitä voimme tarjota sinulle ja pirauta Villelle, Raimolle, Terolle, Petskulle tai Jukalle.

alkuun