Siirry sisältöön
Tervetuloa messuille!

Tervetuloa messuille keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan, miten logistiikan ulkoistamisella voit tehostaa yrityksesi toimintaa ja saavuttaa jopa 10 - 30 % kustannussäästöt!

 

Tänä syksynä osallistumme messuille ympäri Suomea: Tulemme luoksesi Logistiikka - Sisälogistiikan ammattimessuille 14.-15.9.2022 ja Alihankinta-messuille 27.-29.9.2022 Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen. Uutta rakennuslogistiikan palvelukokonaisuutta esittelemme FinnBuild-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.10.2022. Myöhemmin syksyllä tapaat meidät Pohjanmaan teollisuusmessuilla 23.-24.11.2022 Vaasan Mustasaaressa.

 

LOGISTIIKKAMESSUT 14.-15.9.2022 TAMPEREELLA

Sisälogistiikan ammattimessut pidetään tänä vuonna Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 14.-15.9.22. Tämä Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Löydät meidät osastolta C2345.Tervetuloa juttelemaan miten voisimme auttaa yritystäsi logististen toimien tehostamisessa. Tiesitkö muuten, että logistiikan ulkoistamisella yritykset voivat saavuttaa 10-30% kustannussäästöt?

Tule kuuntelemaan paneelikeskustelumme torstaina 15.9.22 C-hallissa Logistiikkalavalla klo 13:30-14:30. Keskustelun aiheina mm. vastuullisuus, kumppanuus ja jatkuva kehittäminen. Yhdessä yleisön kanssa pohditaan tulevaisuuden ratkaisuja ja visioidaan alan uudenlaisia toimintamalleja. Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja osallistumaan!

Lisätietoja tapahtumasta: Logistiikka | Sisälogistiikan ammattimessut (logistiikkamessut.fi)

ALIHANKINTAMESSUT 27.-29.9.2022 TAMPEREELLA

Tavataan Alihankinta-messuilla! Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Teemana on vuonna 2022 teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme C518 ja juttelemaan kanssamme, miten voisimme auttaa yritystäsi liiketoiminnan tehostamisessa. 

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmainen ennakkorekisteröityminen: Alihankinta | Tervetuloa Suomen suurimpaan teollisuuskylään

FINNBUILD 4.-6.10.2022 HELSINGISSÄ

Helsingissä 4.-6.10. järjestettävillä kansainvälisillä FinnBuild-rakennus- ja talotekniikkamessuilla esittelemme uutta rakennuslogistiikan palveluvalikoimaamme. Tarjoamme yrityksille työmaan sisälogistiikan hoitamisen lisäksi kuljettamiseen liittyvät palvelut, varastoinnin sekä henkilöstövuokrauksen. Tervetuloa juttelemaan osastollemme 6g29, miten voisimme tehostaa yrityksesi rakennusliiketoimintaa! 

Lisätietoja tapahtumasta: Finnbuild 

 

POHJANMAAN TEOLLISUUS 23.-24.11.2022 VAASASSA

Tervetuloa Pohjanmaan teollisuusmessuille osastollemme A406! Tapahtuman teemana on kestävä kehitys. Yhtenä tuoreimpana esimerkkinämme onkin keväällä avattu Sipoon varastomme, jossa vastuullisuusnäkökulma on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Tervetuloa juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja pohtimaan logistiikkaratkaisuja, joilla voit tehostaa yrityksesi liiketoimintaa kestävä kehitys huomioiden.

Lisätietoja tapahtumasta: Pohjanmaan Teollisuus - Etusivu »

Tapaamisiin messuilla!

Tutustu myös artikkelikokonaisuuteemme "Tehostaminen ja kustannussäästöt".  Ja jos et malta odottaa messuja, ota toki yhteyttä meihin jo tänään!

 

Tiesitkö tämän Transvalista? Olemme ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Asiakkainamme on yli 600 suurta, alansa johtavaa yritystä eri toimialoilta ympäri Suomen. Logistiikan ulkoistamisella asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat ja kehittävät liiketoimintaansa kanssamme. Lue täältä miten autamme asiakkaitamme.

alkuunalkuun