Vuodesta 2007 alkaen pitkän uran Transvalissa eri henkilöstöhallinnon johtotehtävissä tehnyt Jenni Ailio ottaa huhtikuun 2022 alusta vastuulleen yhtiömme Henkilöstöratkaisut liiketoiminnan. Yksikkö palvelee yrityksiä logistiikka-alan henkilöstövuokrauksessa, myymälöiden hyllytys- ja verkkokaupan keräilyssä sekä turvallisuuspalveluissa. Toivotamme Jennille menestystä uudessa pestissä!

Liiketoimintaa johtanut Jani Lindström siirtyy uusiin tehtäviin yhtiömme ulkopuolelle kokonaan toiselle toimialla. Janille ehti kertyä 20 vuotta logistiikka-alalla, ja nyt hän katsoi, että on sopiva hetki kokeilla jotain muuta. Toivotamme myös Janille menestystä uuteen!

Lisätietoa

Henkilöstövuokrauspalvelustamme

Myymälöiden hyllytys- ja verkkokaupan keräilystä

Turvallisuuspalveluista

Avoimet työpaikkamme