Saamme uutta logistiikkaosaamista Transvaliin, kun kumipyöräliiketoiminnassa eli rahtimaailmassa reilut kymmenen vuotta työtä tehnyt Antti Wikström liittyy joukkueeseemme ja aloittaa Sopimuslogistiikka-liiketoiminnan johdossa.

– Logistiikan toimitusketjujen muutospaineet, asiakkaiden odotukset palvelutarjoajille ja erityisesti varastopalveluiden tehokkuuskehityksen osalta eletään hyvin mielenkiintoista aikaa. Teen parhaani, että voin tuoda omalta osaltani uusia ajatuksia ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan ja kuuntelemaan uusia työkavereitani Transvalissa ja tutustumaan asiakkaisiimme, Antti Wikström toteaa.

Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen – ja koko Transvalin logistiikkajoukkue toivottavat Antin tervetulleeksi taloon.

– Olemme hyvin iloisia, että saamme joukkoomme mukaan Antin, jolla on näkemystä ja osaamista digitaalisuuden ja automaation hyödyntämisestä logistisessa arvoketjussa. Datalla johtaminen yhdistettynä motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen logistiikkaosaajien työhön tuo uusia mahdollisuuksia niin työntekijöiden ammattiosaamisen kehittämiseen kuin asiakkaidemme saamaan varastointipalveluun, Sakari Kiiskinen sanoo.