Posti on palkittu voittajana kansainvälisen World Sustainability Awards 2021 -vastuullisuuskilpailun päästövähennyssarjassa. Finaaliin oli valittu kaikkiaan seitsemän kansainvälistä yhtiötä kuten Heineken ja Bayer.

World Sustainability Awards on yhdessä arvostetun vastuullisuusarvioija EcoVadiksen sekä neljän muun kumppanin kanssa järjestetty kilpailu, jossa kansainvälinen raati palkitsee yhtiöitä 12 vastuullisuussarjassa kuten päästövähennys, kiertotalous ja ihmisoikeudet.

Posti onnistui viime vuoden loppuun mennessä vähentämään päästöjään 34 prosentilla vuoteen 2007 verrattuna. Nykyinen tavoite on olla kaikkien omien päästöjensä sekä kaiken kuljettamisen suhteen nollapäästöinen vuonna 2030. Viime vuonna päästöt vähenivät 14 prosenttia.

Lisätietoja kilpailusta osoitteessa https://awards.worldsustainabilityleaders.com/winners/

==

Our parent company Posti to win at the international World Sustainability Awards 2021

Posti has been awarded as the winner in the carbon reduction category of the World Sustainability Awards 2021. A total of seven international companies such as Heineken and Bayer had been selected for the finals.

The World Sustainability Awards is a competition organized in conjunction with the renowned sustainability assessor EcoVadis, in which an international jury awards companies in 12 sustainability series such as emission reductions, the circular economy, and human rights.

By the end of last year, we managed to reduce our emissions by 34% compared to 2007. Our current goal is to have zero emissions for all of our own emissions, as well as all transportation, by 2030. Last year, we reduced ouer emissions by 14 percent.