KV Turvan valvomopalvelujen operatiivisesta toiminnasta vastaava Jarkko Venäläinen on saanut Suomen vartioliikkeitten Liiton ”Vuoden 2021 ansioitunut  vartija” -palkinnon. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan vartijana ja vartiointitoiminnoissa työtä tehnyt

Venäläinen palkitsemisessa painotettiin erityisesti elämäntyön arvoa. Palkinto luovutettiin 3.11.2021 Finnish Security Awards juhlassa.

– Olen hyvin otettu tästä kunniasta ja palkinnosta. Kun 1990-luvulla siirryin armeijan jälkeen vartiointialalle, olen ollut hyvin tyytyväinen ammatinvalintaani. Urani aikana tekniikan osuus on kasvanut ammatin hoitamisessa. Edelleen vartiointialalla pärjää, kun on rauhallinen, sinut itsensä kanssa ja on varma mitä tekee – tarvittaessa tulee löytyä jämäkkyyttä. Puhumalla ja positiivisuuden kautta eteneminen on merkittävässä roolissa, Venäläinen toteaa.

Katso, mitä mietteitä Jarkko Venäläinen jakaa urastaan, ja omasta toiminnastaan vartijana  

KV Turvan sekä Transvalin henkilöstö onnittelee Jarkkoa erinomaisen merkittävästä palkinnosta ja pitkästä, menestyksekkäästä urasta vartiointialalla.

– Tutustu myös etävalvontapalveluihin tai myymäläpalveluihin

– Haluatko tulla meille töihin turvallisuusalalle? Katso alan avoimet työpaikat

KV Turva palvelee yritysasiakkaita kattavasti Suomessa palveluvartija- sekä etämonitorointi/etävalvontapalveluilla. Yhtiön omistaa logistiikkayhtiö Transval.