Ilmoittaudu mukaan 27.10. kello 17–19 Transvalin Hyvinkään Pajatiellä pidettävään rekrytointitilaisuuteen. Kerromme mitä ja millaista työtä teemme, sekä millaisia työpaikkoja meillä on auki. Palkkaamme tilaisuudesta suoraan henkilöitä töihin!

Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä. Lähetä heti ilmoittautumisesi osoitteeseen rekrytointi@transval.fi, kerro koko nimesi ja lyhyesti, miksi haluat mukaan tilaisuuteen. Otsikoi viestisi ”Ilmoittautuminen 27.10.” Saat paluuviestissä osoitteen, turvallisuus- ja toimintaohjeet sekä muuta tarkempaa tietoa. Koska palkkaamme vain yli 18-vuotiaita, myös tilaisuus on K-18. Tilaisuuteen voi osallistua kun on saanut meiltä sähköpostiviestin paikan varmistuksesta. Tarjoamme kahvit, leivät ja pullat. Arvomme kaikkien osallistujien kesken leffalippuja Hyvinkään Sveitsin elokuvateatteriin.
Mitä töitä? Varasto-, kokoonpano- ja projektilogistiikan monipuolisia töitä. Koko- ja osa-aikaisesti, jatkuvalla työsopimuksella tai vaikka vain loppuvuodeksi. Paikkoja on niin logistiikka-alan konkareille kuin alalle vasta siirtyville, perehdytämme töihin kattavasti.

Tervetuloa!