Logistiikka-alan edelläkävijänä olemme kasvattaneet toimintaamme Hyvinkään alueella merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Pohjoismaiden monipuolisin teollisuuden projektilogistiikkaan sekä materiaalivirtojen hallintaan sopiva palvelukeskuksemme Hyvinkään Pajatiellä palvelee yli 20 yritysasiakasta lähinnä vientiteollisuuden toimialalta.

Meillä on Hyvinkäällä entuudestaan noin sata transvalilaista töissä. Nyt avaamme nopealla aikataululla jopa 40 uutta työpaikkaa. Taustalla on asiakkainamme olevin teollisuusyritysten volyymien kasvuennusteet.

– Keskuksemme palvelee teollisuusyhtiötä muun muassa konepaja- ja pakkauspalveluissa, varaosatoiminnoissa sekä varastoinnissa. Nyt asiakkailtamme saatujen volyymiennusteiden perusteella palkkaamme välittömästi 30–40 työntekijää. Meillä on töitä tarjolla niin logistiikka-alan konkarille kuin alalle vasta siirtyville. Töitä on tarjolla koko- ja osa-aikaisesti jatkuvalla työsopimuksella tai vaikka vain loppuvuodeksi, kertoo yksikön vetäjä Sami Blom.

Blom kertoo hakevansa työntekijöitä varasto-, kokoonpano- ja projektilogistiikan monipuolisiin tehtäviin. Töihin perehdytetään kattavasti, kaikissa tehtävissä ei tarvitse olla aiempaa logistiikkaosaamista.

– Tarvitsemme myös logistiikan ammattiosaajia, eli työntömasto-, vastapaino- ja korkeakeräilijätrukin kuljettajia sekä pakkaajia. Kannustan nyt uutta työpaikkaa miettiviä hakemaan meille töihin. Olemme sertifioitu ja vastuullisesti toimiva logistiikka-alan edelläkävijä, ja meillä pääsee kasvamaan ja kehittymään eri tehtävissä oman työmotivaation ja hyvän asenteen riittäessä, Blom kannustaa.

Transvalin työpaikkoihin Hyvinkäällä voi hakea täältä:
https://www.transval.fi/tyopaikat/varastotyontekijoita-hyvinkaalle/