Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Olemme osastolla E611.

Ennen messuille tuloa suosittelemme lukemaan Sisälogistiikkaratkaisujamme luotsaavan Jussi-Pekka Hoskarin ajatuksia siitä, millaisia ratkaisuja on tarjolla teollisuusyritysten kehityshankkeissa optimoitujen materiaalivirtojen häiriöttömään tuotantoon ja nopeampiin läpimenoaikoihin.

Osallistumme messuille turvallisesti: henkilöillämme on täysi rokotussuoja ja FFP2-kasvotmaskit käytössään, tapahtuman jälkeen osallistujamme ovat viikon etätöissä. Sairaana emme luonnollisestikaan saavu paikalle lainkaan.

Toivottavasti tapaamme!

Voita huippuluokkainen kalastussetti (arvo 350 €)! Arvontaan voit osallistua jättämällä käyntikorttisi messuilla pisteellemme. Arvonta on käynnissä 31.12.2021 asti kaikilla messuilla, joissa olemme läsnä. Arvonta suoritetaan 3.1.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Käytämme messuarvontaamme käyntikorttinsa jättäneiden yhteystietoja vain arvonnan tuloksesta ilmoittamiseen. Käsittelemme näitä saamiamme yhteystietoja luottamuksellisina ja käytämme asianmukaisia turvausmenetelmiä tietosuojan varmistamiseksi. Emme myöskään jaa hallussamme olevia asiakkaiden yhteystietoja kolmannen osapuolen käyttöön.