Miltä kuulostaisi vastuullinen ja reilu työporukka? Tai työajat, jotka mahdollistaisivat esimerkiksi opiskelun ja työn yhdistämisen? Hae meille töihin. Palkkaamme nyt satoja uusia työntekijöitä!

Kiinnostuitko? Tai tiedätkö jonkun, jolle vinkata? Toimi nopeasti, sillä luemme hakemuksia koko ajan ja täytämme vapaita paikkoja jatkuvasti. Uusi työpaikkasi voi olla yllättävänkin lähellä! Klikkaa heti: https://www.transval.fi/avoimet-tyopaikat/

Millaista työtä on tarjolla?
Siistiä sisätyötä joustavilla työajoilla. Työssä pääset viihtymään trukin puikoissa tai tuotteiden hyllyttämisessä, keräilyssä tai pakkaamisen ja lastaamisen parissa. Pakettejakin pääsee lajittelemaan tai palveluvartijaksi myymälöihin. Töitä on tarjolla varastoissa, logistiikkakeskuksissa, terminaaleissa, tuotantolaitoksissa, tehtaissa ja myymälöissä.

Milloin työtä on tarjolla?
Paikkoja avautuu jatkuvasti ja nyt nopeus on valttia. Aina kun meille sopiva henkilö löytyy, paikka on hänen. Klikkaa heti sivuillemme: https://www.transval.fi/avoimet-tyopaikat/

Työtä on sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Tarjolla on aamu-, ilta- ja yövuoroja, viikolla ja viikonloppuisin. Työpäivistä ja -vuoroista voit valita itsellesi sopivat. Näin esimerkiksi opiskelun ja työn yhteensovittaminen on helppoa. Sinulla on mahdollisuus tehdä useampaa eri työtehtävää ja kartuttaa palkan lisäksi omaa osaamispääomaa! Se tarkoittaa uusia työmahdollisuuksia ja uralla etenemismahdollisuutta.

Mitä etuja on tarjolla?
Meillä henkilöstö saa mahdollisuuden osallistua oman koulutusyksikkömme, Transval Akatemian, koulutuksiin sekä esimerkiksi emoyhtiö Posti Groupin Työhyvinvointisäätiön henkilöstön työhyvinvointia parantaviin toimiin. Tarjoamme myös työterveyspalvelut, työvaatteet ja esimerkiksi kumppaneidemme kautta alennuksia ja etuisuuksia. Meillä on reilu työporukka ja turvallinen työympäristö.

Mitä pitää osata?
Työpaikkoja on erityisesti logistiikka-alan konkareille, mutta myös uusille alalle tulijoille. Perehdytämme ja koulutamme tarvittaessa, työturvallisuudesta ja sen opeista emme tingi. Osaan työtehtävistä vaaditaan kokemusta ja esimerkiksi trukkikortti, mutta osassa paikoista tarvitsee olla vain täysi-ikäinen ja ymmärtää suomen kieltä vähintään hyvin.

Meillä pärjää, jos oma työasenne ja motivaatio ovat kohdillaan. Meille asiakas on ykkönen, mutta niin on henkilöstökin.

Kiinnostuitko? Tai tiedätkö jonkun, jolle vinkata? Toimi nopeasti, sillä luemme hakemuksia koko ajan ja täytämme vapaita paikkoja jatkuvasti. Uusi työpaikkasi voi olla yllättävän lähellä! Klikkaa heti sivuillemme: https://www.transval.fi/avoimet-tyopaikat/

Katso myös, mitä mieltä meidän työntekijämme ovat työstään: https://www.youtube.com/channel/UCZLSOyhkePb492phnd6u5VQ