Kesäkuun 10. päivä Varma järjestää etätilaisuuden, jossa keskustelemme Varman toimitusjohtaja Risto Murron, Diakonissalaitoksen toimitusjohtajan Olli Holmströmin sekä näiden yhtiöiden asiakkuuspäälliköiden kanssa aiheesta: Nuorten työllistäminen on yhteiskuntavastuullinen teko, joka hyödyttää myös yritystä. Meiltä Transvalista keskustelussa on mukana Juha Honkavirta, joka on rekrytoinut meille kaikki ”Vamos”-hankkeen kautta tulleet nuoret työntekijät.

Yhteisen pöydän äärellä kerromme konkreettisia esimerkkejä, miten ja millaisia töitä tarjoamme nuorille hakijoille. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen: Vamos -webinaari

Haaste on heitetty!

Olemme myös heittäneet haasteen kaikille logistiikkayrityksille: ottakaa osaa esimerkiksi Vamos-hankkeeseen, palkatkaa myös syrjäytymisvaaran uhan alla olevia nuoria!

Jokainen on ansainnut mahdollisuuden mielekkääseen työhön ja kannustavaan työympäristöön. Työpaikka voi merkitä nuorelle mahdollisuutta onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Kannustamme nyt Suomessa toimivia logistiikkayhtiöitä ottamaan osaa. Ei tarvitse tarjota satoja työpaikkoja, yksikin on merkityksellinen

 

Lue myös uutisemme: ”Työpaikka on tuonut toivoa” Olemme hyvällä asialla: palkkaamme myös syrjäytymisvaarassa olevia nuoria