Mitä nuoret odottavat tulevaisuudelta ja työelämältä? Mikä on heille merkityksellistä? Mitä he tarvitsevat menestyäkseen ja loistaakseen?​

Olemme mukana keskustelemassa, mitä nuoret ajattelevat tulevaisuudesta ja työelämästä sekä miten eri yhteiskunnan toimijat voisivat tukea nuorten hyvinvointia ja työelämään kiinnittymistä entistä paremmin. Pohdimme yhdessä eri sukupolvien ja yhteiskunnan toimijoiden kanssa konkreettisia ratkaisuja nuoren omaan arkeen. ​ Ohjelmassa on luvassa asiantuntijapuheenvuoroja tutkijoilta, yritysten ja järjestöjen edustajilta, yrittäjiltä ja päättäjiltä. Suuri osa puhujista on itse nuoria. Tapahtuman lopputuloksena syntyy Hyvän tulevaisuuden ja työn manifesti. ​

Hyvää työtä nuori -tapahtuma järjestetään verkossa ke 29.9. klo 12-15.30. Merkitse tilaisuus kalenteriisi, ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla sekä Talous ja nuoret TAT. Tilaisuuden avaa eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen. Tapahtumassa mukana ovat muun muassa Tokmanni, Transval, Gubbe, Allianssi ry, Tukenasi ry, Työterveyslaitos, Diakonissalaitoksen Vamos-palvelut, Helsingin kaupungin nuorisotoimi ja OECD:n Youthwise-nuorisoneuvosto. Tilaisuuden juontajana toimii Ronja Salmi ja musiikista vastaa Yeboyah.​

”Työpaikka on tuonut toivoa”

Muistatkin varmaan, että olemme mukana Vamos-hankkeessa, jossa palkkaamme syrjäytymisvaaran alla olevia nuoria: ”Työpaikka on tuonut toivoa” Olemme hyvällä asialla: palkkaamme myös syrjäytymisvaarassa olevia nuoria

Lämpimästi tervetuloa!