Minkälaisia kesätyöpaikkoja Transvalilla on tarjolla? Miten kesätyöntekijämme perehdytetään työhön? Minkälaista kesätyöskentely on konkreettisesti? Tule kuuntelemaan 28.4. klo 15-15.45 järjestettävään kesätyöwebinaariimme ja saat kysymyksiin vastauksen! Meillä on useita eri logistiikka-alan ja turvallisuusalan kesätyöpaikkoja ympäri Suomea. Webinaarissa rekrytoinnin ammattilaisemme Juha Honkavirta kertoo myös vinkkejä työnhakuun, muun muassa mikä kiinnittää hänen huomionsa työhakemuksessa. Useita kesätyöntekijöitä perehdyttänyt työnjohtajamme Jami Ketola voi vastata kysymyksiisi minkälaista työ konkreettisesti on varastolla.

 

Pääset ilmoittautumaan kesätyöwebinaariin täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/650E4599DC4F1B05
Lähetämme osallistumislinkin sinulle päivää ennen webinaaria.
 
Kaikki tulevat webinaarimme löydät Webinaarit-sivuiltamme (päivittyy). Avoimiin työpaikkoihimme pääset täältä ja voit käydä katsomassa työntekijöidemme haastatteluja Youtube-kanavallamme.