Ville Haaramo, DI, siirtyy Transvalin strategia- ja kehitysjohtajaksi elokuun 2021 aikana. Villellä on pitkä ura yrityskauppa- ja liiketoimintajärjestelyistä Posti Groupissa, Opus Capitassa ja Deloittella.

– Transvalin tavoitteena on jatkaa kasvua ja varmistaa sisälogistiikan sekä ulkoistetun logistiikan markkinajohtajuus. Kasvumme tapahtuu orgaanisesti sekä yrityskauppojen kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Villen vahvistamaan yhtiömme kasvustrategiaa ja osaamista, sanoo Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

Transvalin kova kasvutarina ja yhtiön liiketoiminnan vahva painoarvo myös emoyhtiö Postin strategiassa houkuttelivat Villen Transvaliin.

– Halusin hypätä tähän joukkueeseen kun mahdollisuus tuli. Transvalin logistiikan ammattiosaajien tapa tehdä työtä oikealla asenteella ja osaamisella sekä jatkuva toimintojen ja tekemisen kehittäminen ovat todella arvostettava tapa toimia, kertoo Ville Haaramo.

Ville raportoi tehtävässään Sakari Kiiskiselle.