Elokuun alussa 2021 Tobias Victorzon aloittaa Transval Groupin henkilöstöjohtajana. Tobiaksella on vahva osaaminen ja kokemus henkilöstöhallinnan lisäksi työsuhdeasioista, työoikeudesta sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä. Hänellä on laaja-alaista henkilöstöhallinnon työkokemusta VR Groupista, jossa hän oli viimeksi vastuussa VR Transpoint -liiketoiminnan henkilöstöasioista. Tätä ennen Tobias on toiminut lakimiehenä.

– Lämpimästi tervetuloa Tobias meidän logistiikka-joukkueeseemme. Transval haluaa olla logistiikka-alan halutuin työnantaja Suomessa, menestyksemme ehdoton kulmakivi on osaava logistiikan ammattilaisjoukkue. Olemme hyvin iloisia, että saamme meille osaamiseltaan sopivan henkilön myös henkilöstöhallinnon johtoon, toteaa Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

Jalkapalloa ja monipuolisesti liikuntaa harrastava, KTM ja OTM, kahden lapsen isä siirtyy uuteen tehtävään luottavaisin mielin.

– On hienoa päästä kasvuvaiheessa olevaan yhtiöön töihin. Uskon, että voin tarjota Transvalin kasvuun omaa vankkaa kokemuksestani työsuhdeasioissa sekä tuon mukanani oppeja, joita voimme hyödyntää työhyvinvoinnin kehittämisessä. Tulen ilolla mukaan tähän joukkueeseen, Tobias  Victorzon sanoo.