Samuli Jussila, KTM, aloittaa Transvalin talousjohtajana huhtikuussa 2021. Samuli siirtyy tehtävään Postin Groupin Rahtipalveluiden talousjohtajan tehtävistä. Ennen Postia Samulilla on pitkä työkokemus talousalan ja -johdon tehtävistä Finnairilla, Suomen Kaukokiidolla ja Baronalla.

– Kasvumme sisälogistiikassa ja ulkoistetussa logistiikassa myös yritysostojen kautta vaatii vahvaa talousjohtamista. Toivotamme Samulin tervetulleeksi vahvistamaan yhtiömme kasvustrategiaa, sanoo Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

-Logistiikka liiketoiminta-alueena on tuttua ja samalla hyvin mielenkiintoista. Olen varsin tyytyväinen, että pääsen mukaan logistiikan markkinajohtajan kasvutarinaan, toteaa Samuli Jussila.

Tervetuloa Samuli logistiikkajoukkueeseen!

Samulilla onkin historiaa joukkueurheilusta: Riihimäen urheilusukeltajat -joukkueen jäsenenä hän saavutti vuonna 2017 maailmanmestaruusvoiton seurajoukkueiden sarjassa.