Etsitkö kesätöitä? Tule meille töihin, olet logistiikka-alan konkari tai alalle vasta siirtyvä. Työtehtävät liittyvät isojen ja pienten tavaroiden liikuttamiseen, keräilyyn, hyllyttämiseen, pakkaamiseen ja lähettämiseen.

Työtä tehdään varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä ja kaupoissa. Joissain tehtävissä työajat ovat päiväpainotteisia, toisissa tehdään vuorotöitä. Esimerkiksi varastolla kesätyöt ovat pääasiassa sisätöitä, ja jokainen perehdytetään noudattamaan työturvallisuusseikkoja säntillisesti.

Meillä on kesätöitä varsinkin henkilöille, joilla on kokemusta jo trukin puikoista ja logistiikasta. Tytäryhtiömme KV Turva etsii turvallisuusalan töihin niin vartijakortillisia, kuin vartijakortittomiakin tekijöitä.

Kesätyöpaikkamme ovat yli 18-vuotiaille ja töitä on tarjolla osa-aikaisesta kokoaikaiseen pestiin. Ja kaikki paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli nyt on aika toimia nopeasti!

Jesse Lehto oli meillä kesätöissä ja hän päätti jatkaa meillä kesätöiden jälkeen osa-aikaisena työntekijänä.

– Tein viime kesänä tavarakeräilyä varastolla ja olen jatkanut opintojen ohessa osa-aikaisesti hommia. Parasta tässä työssä ehdottomasti oli se, että tämä työ ei stressaa ja työ ei todellakaan seuraa kotiin! Kunto kasvaa ja työ teki minusta muutenkin pirteämmän, Jesse kertoo.

Vuoden 2020 vartijaksi valittu, tytäryhtiömme KV Turvan työntekijä Valtteri Alatalo aloitti meillä myös kesätyöntekijänä.

– Aloitin kesätöissä ja päätin jatkaa kesätöiden jälkeen. Teen palveluvartijan hommia, eli huolehdin myymälän turvallisuudesta, mutta teen myös kaupan avustavia töitä, kuten hyllytystä. Suosittelen työtä henkilöille, joita kiinnostaa monipuoliset työt turvallisuusalalla!

Klikkaa avoimiin työpaikkoihin, jätä hakemuksesi. Meillä pärjää, jos oma työasenne ja motivaatio ovat kohdillaan, meillä #asenneratkaisee. Uusia avoimia paikkoja aukeaa kevään mittaan vielä lisää, joten verkkosivut kannattaa laittaa seurantaan.

Jos vielä harkitset, katso YouTube-kanavalta työntekijöidemme haastatteluja heidän työstään:  https://www.youtube.com/channel/UCZLSOyhkePb492phnd6u5VQ
ja tarkempaa tietoa mitä yrityksemme tekee, saat täältä: https://www.transval.fi/tietoa-transvalista/