Transval Baltic OÜ (y-tunnus 12880762) ja Humanlink Estonia OÜ (y-tunnus 10973637) sulautuvat yhdeksi yhtiöksi 1.4.2021 alkaen, kun Transval Baltic OÜ sulautuu Humanlink Estonia OÜ. Jatkossa toimimme Virossa Humanlink Estonia OÜ nimellä. Teemme yhtiörakenteessamme muutoksen, jotta Virossa palvelujamme käyttävien asiakkaiden palvelukokonaisuus sujuisi entistä paremmin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja mahdollisimman joustavasti.

Transval Baltic OÜ:n asiakkaat ja sopimukset siirtyvät 1.4.2021 alkaen Humanlink Estonia OÜ:n asiakkaiksi yhtiöiden sulautumisen vuoksi.  Muutoksen yhteydessä y-tunnuksemme, laskutus- ja maksutietomme sekä laskutusjärjestelmämme muuttuvat ja nämä tiedot on toimitettu asiakkaillemme. Muutoksella ei ole vaikutusta Humanlink Estonian käytännön toimintaan.