Barona Logisticsilta siirtyvä Markus Savander aloittaa uudessa tehtävässään Transvalissa tammikuussa. Markuksen vastuulle tulee Transvalin henkilöstö- ja myymäläpalveluiden myyntityö Turussa ja sen lähialueilla.

Markuksella on pitkä kokemus niin logistiikasta kuin myyntitehtävistä. Ennen myynnin ja johtamisen opintojen aloittamista ammattikorkeakoulussa hän on toiminut varastolla ja terminaalissa logistiikkatöissä. Tämän jälkeen Markus on ollut vastuullisissa myyntitehtävissä teollisuustuotteiden maahantuontiyrityksessä ja yhdessä Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajayrityksessä. Ennen Transvaliin siirtymistä hän oli Barona Logistiikan myynnissä. Vapaa-ajallaan lapsiperhearjen lisäksi Markus pelaa jalkapalloa ja golfia.

– Olin kuullut markkinassa ja toimialalla hyvää Transvalista jo pitkään. Esimerkiksi ammattimaisesta toiminnasta ja siitä, että yhtiössä tehdään asioita oikein. Transval on ollut kova kilpailija ja alan ykkönen aika kauan. Halusin tulla mukaan tähän joukkueeseen ja nyt kun kotikaupunkiini Turkuun tuli myyjän paikka avoimeksi, tartuin tilaisuuteen heti. Kotona juttelin puolisoni kanssa, että tästä työpaikanvaihdosta, uusista työkavereista ja myynnin lähestymistavoista sekä yhtiön toimintatavoista on tosi hyvä fiilis, Savander kertoo.

Markuksen esimies Joachim Silberstein ja koko Transvalin joukkue toivottavat uuden työkaverin lämpimästi tervetulleeksi Transvaliin.

– Markuksen hyvä kokemus varastologistiikasta ja palveluiden myynnistä sekä Turun alueen yritysten ja ihmisten tuntemus ovat juuri sitä mitä me tarvitsemme. Henkilöstö- ja myymäläpalveluiden osalta tavoittelemme reilua kasvua Turussa ja sen lähialueilla, Silberstein toteaa.

Yhteystiedot

Markus Savander, puh. 050 4130 322, markus.savander@transval.fi