Näinhän sitä sanotaan, että yhteistyön ja kumppanuuden lujuus punnitaan erityisesti vaikeissa hetkissä. Ja juhlistetaan aina kun aika ja mahdollisuus on. Kiitämme sinua sydämellisesti kuluneesta ja varsin poikkeuksellisesta vuodesta. Nyt on ollut aika lujittaa entisestään yhdessä tekemistä. Varmistaa, että yhdessä selviämme ja jatkamme hyvillä mielillä rohkeasti kohti tulevia yhteisiä mahdollisuuksia.

Toivomme sinulle joulun aikaan kehon ja mielen lepoa, uusia ajatuksia ja ideoita, vanhojen mietteiden siirtämistä historiaan. Toivomme sinulle myös happirikasta ilmaa, kokemuksia, naurua ja iloa. Onnellisuutta.

Joulun alla halusimme jakaa onnellisia hetkiä lapsiperheille Suomessa: lahjoitimme joulumuistamiseen tarkoitetut varat Pelastakaa Lapset ry:lle. Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme arjen pienillä ja suurilla teoilla.

Sinä olet meille tärkeä.
Jatketaan yhdessä kohti turvallista ja menestyksekästä vuotta 2021!

Sakari, Jukka, Jussi-Pekka, Jani, Janne, Risto, Nea, Samuli, Teemu, Anniina ja kaikki 5000 transvalilaista