Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry:n (SVLL) jäsenien keskuudesta on valittu Vuoden 2020 työntekijät. Transvalin tytäryhtiössä, KV Turvassa, työskentelevä Valtteri Alatalo on yksi yhdeksästä nimitetystä. Liitto tiedotti asiasta 17.11.2020. SVLL:n puheenjohtaja Jarmo Mikkonen toteaa kuluneen vuoden olleen raskas koko alalla.

– Halusimme tänä vuonna palkitsemisessa korostaa kaikkien jäsenyritysten henkilöstön roolia. Jokainen yritys voi näin juhlia valintaansa sekä osoittaa arvostusta ja kiitosta työntekijöille suorituskyvystä ja joustamisesta tänä hyvin haasteellisena vuonna. Toivotan parhaimmat onnittelut liiton puolesta valituille.

Mitä tuumaa KV Turvassa vuoroesimiehenä toimiva Valtteri Alatalo nimityksestään?

– Olen todella yllättynyt ja samalla iloinen tästä nimityksestä. Tämä on suuri kunnia. Olen ylpeä, että saan toimia meidän joukkueessa esimiehenä, kouluttaa ja perehdyttää uusia turvamyyjiä ja vartioita meidän tapaamme tehdä töitä, Alatalo toteaa.

Sosiaalinen ja avoimesti asioihin suhtautuva Alatalo on ollut KV Turvassa töissä pari vuotta. Hän tuli meille suoraan armeijasta, eli intin housut vaihtuivat lennossa vartijan vaatteisiin. Armeijassa osallistuminen Suomen kansainvälisiin valmiusjoukkoihin antoi sysäyksen turvallisuusalalle.

– Aloitin KV Turvassa turvamyyjänä vuonna 2018. Se on suhteellisen tuore palvelumalli Suomessa. Siinä yhdistyy turvallisuusala ja myymälän yleistyö, eli varmistamme myymälöiden turvallisuutta ja asiointiympäristöä. Lisäksi KV Turvassa hoidamme etävalvontaa, eli kameravalvontaa. Tämä yhdistelmä sopi minulle.

Onnittelemme KV Turvassa ja Transvalissa Valtteria. Hänen esimiehensä, Jari Mattila, arvostaa Valtterin tapaa ottaa eteen tulleet haasteen vastaan ennakkoluulottomasti ja hoitaa annetut tehtävänannot aina huolellisesti, ammattimaisesti, jämäkästi ja tunnollisesti.

– Erityisesti nyt korona-aikana Valtteri on etulinjassa varmistanut työntekijöidemme henkilökohtaisen suojautumisen työtehtävissä. Hänen työnjäljestä näkyy ammattiylpeys ja arvostus niin työkavereita kuin työtä ja asiakkaita kohtaan. Lämpimät onnittelut nimityksestä!