Loppuvuoden kaupan sesongit: Singles Day, Black Friday ja esimerkiksi joulusesonki näkyvät meillä Transvalissa erinomaisina piikkeinä, jolloin tarvitsemme lisää työkavereita. Erityisesti logistiikka-alan konkareita, mutta myös uusia alalle tulijoita.

Osassa tehtäviä tulee olla osaamista entuudestaan, osassa tehtävistä koulutamme tarvittaessa työntekemiseen tarvittavat opit. Täysi-ikäinen tulee kuitenkin olla.

Me tarjoamme siistiä sisätyötä. Teemme työtä niin omissa varastoissamme ja teollisuuden palvelukeskuksessa, kuin asiakkaidemme tiloissa kuten esimerkiksi terminaaleissa, tuotantolaitoksissa, tehtaissa, varastoissa ja myymälöissä. Tehtäville töille yhteistä on isomman tai pienemmän tavaran liikuttaminen.

 

Millaista työtä on tarjolla?

Varasto- ja terminaalityötä, trukin puikoissa pääsee viihtymään tai tuotteiden keräilyn ja pakkaamisen parissa. Meillä pääsee hyllyttämään tavaroita kauppoihin ja myymälöihin, keräämään verkkokaupan ostoksia ja myös esimerkiksi valvomoon hoitamaan etämonitorointia ja kaupoissa olevaksi turvamyyjäksi.

Tehtävät vaihtelevat osa-aikaisesta kokoaikaiseksi, määräaikaisesta vakituiseen työsuhteeseen.

Paikkoja avautuu koko loppuvuoden ajan ja nopeus on valttia. Aina kun meille sopiva henkilö löytyy, paikka on hänen. Nyt on oikea hetki toimia, jos haluaa kokoaikaista, väliaikaista tai vaikka viikonloppukeikkaa.

Klikkaa avoimiin työpaikkoihin, jätä hakemuksesi. Meillä pärjää, jos oma työasenne ja motivaatio ovat kohdillaan. Meille asiakas on ykkönen, mutta niin on henkilöstökin.

Katso avoimet työpaikat (päivittyy päivittäin): https://www.transval.fi/avoimet-tyopaikat/

Työntekijävideoita: https://www.youtube.com/channel/UCZLSOyhkePb492phnd6u5VQ

 

Ylen uutisissa haastatellaan työntekijäämme Aleksi Kotosta seka Henkilöstöratkaisut liiketoiminnan johtaja Jani Lindströmiä, katso:

https://areena.yle.fi/1-50339704?utm_medium=social[&]utm_campaign=areena-ios-share

Lue myös Ylen uutinen, joka kertoo millä aloilla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja ja jossa Aleksi kertoo miten päätyi Transvalille:

https://yle.fi/uutiset/3-11592001